Op zoek naar een zandvrije strandlaken?

Op zoek naar een zandvrije strandlaken?

zandvrije strandlaken

Buvanha handdoeken zijn zand afstotend

  • Stimuleert de celvernieuwing
  • Maakt de huid glad, soepel en zacht
  • Verzacht bij diverse huidproblemen
  • Vegan, cruelty free,  Allergy Certified
  • Zonder parabenen, parfum en conservering
  • Identiek aan een huideigen stof (squalane)
  • Geschikt voor elk huidtype, zelf voor de extreem gevoelige huid

Acne is de meest voorkomende huidaandoening en gaat gepaard met ontstekingen (pukkels) en mee-eters. Acne kan verschillende oorzaken hebben maar meestal komt het door een hormonale disbalans. Acne wordt niet alleen veroorzaakt door hormonen. Ook veel snoepen, slecht slapen en gebrek aan huidverzorging kunnen voor pukkels zorgen. Heb jij ook last van (pijnlijke) pukkels? Probeer dan de pure plantaardige producten van Squalan.

De producten verzachten je huid. De olie werkt daarnaast regulerend voor de vochtbalans. Daardoor wordt er niet onnodig veel vet en talg aangemaakt. Squalan is een droge olie: die verstopt je poriën niet en kun je dus ook op een vette huid gebruiken. Squalan geeft je huid wat het nodig heeft aan voeding.

strandlaken zand absorberend

Muriel vertelt over haar ervaringen met acne en hoe ze haar huid nu onder controle heeft weten te krijgen

 

strandhanddoek zandvrij

GEMAAKT VOOR HET REIZEN

Buvanha Microvezel

Wanneer je op reis gaat neem je vaak een handdoek mee die veel ruimte in beslag neemt, muf gaat ruiken na een tijdje en veel zand tussen blijft zitten. Vandaar dat wij een speciale handdoek hebben gemaakt voor op reis.

Compact & Antibacterieel
2x Zo compact als een gewone handdoek

De premium microvezel is een extreem dunne vezel die ervoor zorgt dat de handdoek heel compact opgevouwen kan worden. Hierdoor neemt hij weinig ruimte in beslag en is hij ideaal om hem mee te nemen in je backpack of koffer. Daarnaast is het een antibacteriële stof en zorgt ervoor dat de handdoek niet muf gaat ruiken.

compacte handdoek voor op reis
zandvrij strandlaken
Snel Droog
Droogt in de helft van de tijd van een normale handdoek

Een Buvanha handdoek is droog in 50% van de tijd van een gewone handdoek. Hang de handdoek op aan de speciaal ontworpen lus in de wind en zon. Binnen 1 à 2 uur is de handdoek volledig droog. Stop hem terug in het opbergtasje en je bent weer klaar voor de volgende stranddag.

Comfortabel & Absorberend
Absorbeert tot wel 1 liter water

Onze Buvanha standaard reishanddoek kan tot wel tot 1 liter water absorberen zonder te druppelen. Dit in combinatie met een gewaffelde structuur biedt veel comfort tijdens het afdrogen. Klanten geven aan dat de Buvanha handdoek vele malen beter afdroogd dan de traditionele microvezel handdoek.

aborsorberende handdoek
handdoek zonder zand
Zandvrij
Laat het zand op het strand

Waar bij een katoenen handdoek het zand vaak tussen de vezels blijft zitten, zorgt onze Buvanha microvezel ervoor dat het zand gemakkelijk van de Buvanha handdoeken afglijdt. Dit komt door de extreem kleine vezel waardoor er geen zandkorrel tussen past.

Klaar voor BUVANHA?