GEMAAKT VOOR HET REIZEN

Buvanha Microvezel

Wanneer je op reis gaat neem je vaak een handdoek mee die veel ruimte in beslag neemt, muf gaat ruiken na een tijdje en veel zand tussen blijft zitten. Vandaar dat wij een speciale handdoek hebben gemaakt voor op reis. Na 15 maanden zoeken en testen hebben we de perfecte stof (Buvanha microvezel) gevonden. Een nieuwe luxe microvezel met een speciale gewafelde structuur gemaakt van 45% gerecycled materiaal. Dit vormt de basis voor onze ultieme reishanddoek. Hieronder lees je de voordelen ervan en hoe deze jouw reiservaring gaat verbeteren.

Compact & Antibacterieel

2x Zo compact als een gewone handdoek

De sneldrogende handdoek van Buvanha is gemaakt van een gewaffeld premium gerecycled microveel dit zorgt ervoor dat de handdoek twee keer zo snel droog is als andere handdoeken. Zo voorkom je stinkende en muffe handdoeken.

Snel Droog

Droogt in de helft van de tijd van een normale handdoek

Comfortabel & Absorberend

Absorbeert tot wel 1 liter water

Door de waffel structuur van de microvezel voelt de stof niet stroef aan. Maar heerlijk comfortabel. Daarnaast zijn het absorberende handdoeken die je hele lichaam droog krijgen.  Het model draagt de Costa Rica Buvanha handdoek
Een zandvrije strandlaken is ideaal voor op reis. Door de speciale  microvezel blijft het zand niet tussen de vezel zitten.

Zandvrij

Laat het zand op het strand

Klaar voor BUVANHA?