GEMAAKT VOOR HET REIZEN

Buvanha Microvezel

Wanneer je op reis gaat, wil je geen grote, muffe of zanderige handdoek achter je aan slepen. Na 15 maanden zoeken en testen hebben we de perfecte stof (Buvanha microvezel) gevonden. Een premium microvezel met een speciale gewafelde structuur gemaakt van 45% gerecycled materiaal. Dit materiaal vormt de basis voor onze ultieme reishanddoek. Hieronder lees je hoe de handdoek gemaakt is en hoe deze jouw reiservaring gaat verbeteren.

45% gerecycled polyester wordt gebruikt als grondstof voor de Buvanha reishanddoek.

Voor 45% gemaakt van

Gerecycled materiaal

Waarom nieuwe grondstoffen gebruiken als de oude ook hergebruikt kunnen worden?

De verwerking van plastic flessen tot een Buvanha reishanddoek gaat als volgt. Verzamel plastic flessen, maal de flessen tot kralen, zet het om in draad en weef een buvanha handdoek ermee. Zo krijg je rpet reishanddoeken.

Elke Buvanha handdoek bevat 12 gerecyclede flessen

Compact & Antibacterieel

Geen grote en muffe handdoeken meer

De Australië reishanddoek van Buvanha compact opgevouwen en klaar om in het zakje te doen.
Een zandvrije strandlaken is ideaal voor op reis. Door de speciale  microvezel blijft het zand niet tussen de vezel zitten.

Zandvrij

Laat het zand op het strand

Comfortabel & Absorberend

Absorbeert tot wel 1 liter water

Door de waffel structuur van de microvezel voelt de stof niet stroef aan. Maar heerlijk comfortabel. Daarnaast zijn het absorberende handdoeken die je hele lichaam droog krijgen.  Het model draagt de Costa Rica Buvanha handdoek
De sneldrogende handdoek van Buvanha is gemaakt van een gewaffeld premium gerecycled microveel dit zorgt ervoor dat de handdoek twee keer zo snel droog is als andere handdoeken. Zo voorkom je stinkende en muffe handdoeken.

Snel Droog

Droogt in de helft van de tijd van een normale handdoek