Veelgestelde vragen

Verzending, retourneren en ruilen

Momenteel enkel naar Nederland en België

Verzending is gratis in Nederland en België

De levertijd is 2-3 werkdagen. Wij doen ons best om het nog sneller te leveren! Volg altijd goed de track and trace code. Deze geeft exact aan wanneer het pakket geleverd gaat worden.

Ja, Wij verzenden met PostNL en zodra het pakket in ontvangst is bij PostNL krijg je een track and trace code. Dit is ook te zien in je account.

Dit kan mits het pakket nog niet verzonden is. Neem contact met ons op via het contact formulier of per email. Zet hierbij duidelijk je naam + bestelnummer. Dan maken wij het in orde.

Je kunt het pakket terugsturen via ons retour portal. Voor meer informatie bekijk hier onze retourpagina.

Voor het retourneren van jouw Buvanha order rekenen wij een bedrag van €2,99. Zo houden we de kosten voor retourneren toegankelijk maar voorkomen we dat er misbruik van wordt gemaakt. Dit bedrag betaal je via ons retourportal van Sendcloud.

Product

De handdoek is bedoelt voor op het strand. Ondergronden met veel takjes, prikkels etc. wordt niet aangeraden. Dit prikt door de dunne doek heen en gaat er moeilijk vanaf.

Ja en nee ;) Je kunt het gebruiken op ondergronden zoals zand of gras. De handdoek is niet geschikt om op plekken te leggen met veel naalden, takjes of andere scherpe voorwerpen. Deze prikken namelijk door de dunne en compacte vezel heen.

Ja we raden aan om de handdoek voor gebruik op 30 graden te wassen. Let op zonder wasverzachter!

De handdoek hoeft eigenlijk nauwelijks gewassen te worden. Ze zijn namelijk gemaakt van een antibacteriële stof. Hierdoor ruikt de handdoek niet muf en hoef je hem minder vaak te wassen. Als je de handdoek na de vakantie weer wast is het goed.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Er zit 1 jaar garantie op de handdoeken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op! Stuur een mail naar info@buvanha.nl of neem contact op via ons contact formulier.