Reis jij heel de wereld rond en is dat hetgeen wat je het liefst doet. Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk ambassadeurs bij Buvanha die ons feedback geven over de handdoek. Wat kan er beter en wat is top aan de reishanddoeken van BuvanhaWil jij een ambassadeur worden van Buvanha omdat jij gek bent van reizen. Super leuk! wij kunnen niet wachten om jou bij het ambassadeurs programma van Buvanha toe te voegen.

BUVANHA AMBASSADEUR WORDEN

Ambassadeurs programma

Wij hebben een ambassadeurs programma ontwikkeld voor mensen met een grote passie voor reizen. Samen met ambassadeurs wil Buvanha de reisproducten blijven verbeteren en de producten aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Dit willen we doen door het delen van ervaringen, foto's en video's van de handdoeken op prachtige plekken in de wereld. We streven er dan ook naar om de handdoek de hele wereld over te laten gaan. Help jij mee?

Wat verwachten wij van jou

Ambassadeurs van Buvanha krijgen veel voordelen. Zo mag jij mee bepalen hoe de ontwikkeling van het product moet worden. Krijg je een gratis handdoek en kunnen we kijken voor een samenwerking met buvanha.

Wat zijn de voordelen als Buvanha Ambassadeur

Gratis handdoek cadeau

Gratis Handdoek

Voor iedere nieuwe collectie zijn wij opzoek naar enthousiaste ambassadeurs die de handdoek willen testen en reviewen.

Duimpje omhoog want je kan vermeld worden op onze social media

Sociale Media

Mogelijkheid om te worden vermeld op onze social mediakanalen, website, campagnes of nieuwsbrieven.

Vroegtijdige Toegang

Krijg als eerste toegang tot onze nieuwe collecties. Daarnaast krijg je ook exclusief toegang tot de deelname aan campagnes, fotoshoots, evenementen of de ontwikkeling van nieuwe collecties.

Korting en commissie ontvangen op producten.

Exclusieve korting & Commissie

Krijg een exclusieve korting voor familie en vrienden. Daarnaast is het ook mogelijk om eventueel gebruik te maken van een commissie code voor je volgers op alle social mediakanalen.

Buvanha

Ambassadeur worden?

Aanmelden