Verras je collega's of relaties met een uniek, duurzaam en kwalitatief zomergeschenk

Waarom kies je Buvanha voor je team of je klanten?

Het is Buvanha’s missie om iedereen de optimale reiservaring te geven. Dit doen wij door het produceren van revolutionaire handdoeken die speciaal zijn ontworpen voor op reis. Op een zo'n uniek, stijlvolle en milieuvriendelijke manier.

Functioneel
Wanneer je op reis gaat neem je vaak een handdoek mee die veel ruimte in beslag neemt, muf gaat ruiken na een tijdje en veel zand tussen blijft zitten. Vandaar dat wij als fanatieke reizigers een speciale handdoek hebben ontworpen voor op reis. Compact, sneldrogend, zandvrij, antibacterieel, super absorberend en comfortabel.

Design & Kwaliteit
Wij zijn op zoek gegaan naar de ultieme handdoek voor op reis. Hiervoor zijn kwaliteit en design een essentieel onderdeel. Vandaar dat al onze reishanddoeken gemaakt zijn met een speciale microvezel en ontworpen zijn door een Nederlandse designer.

Duurzaam
Als reiziger mogen wij iedere dag genieten van de mooiste plekken in de wereld. Als reismerk willen wij graag ons steentje bijdragen om de plekken, die wij graag bezoeken te behouden. Dit doen wij door onze reishanddoeken op een zo duurzame mogelijke manier te produceren. En door samen te werken met de non-profit organisatie ‘one tree planted’ waarmee we voor iedere handdoek een boom planten.

Nieuw: Buvanha Gift Box

Creëer de ultieme verrassing met de Buvanha gift box.

Ingepakt met een kaartje die het verhaal verteld over de inspiratie voor het design van de handdoek.

*Eventueel kan hier ook een brief of boodschap voor je college inzitten.

Een cadeau voor iedereen die van reizen en vakantie houdt.

Buvanha microvezel

Nooit meer een normale handdoek mee op reis!

Onze duurzame missie

Naast creeeren van de ultieme reiservaring vinden wij het als reisliefhebbers belangrijk dat we de plekken die we graag op zoeken en zo van genieten beschermen en verbeteren. Lees hier meer over onze duurzame missie

Per handdoek zijn 12 plastic flessen gerecycled ♻

One Tree Planted

Iedere Buvanha handdoek = 🌳

Personalisatie

Reishanddoek borduren?

Onze blije klanten

★★★★★

Ik heb genot gehad om met Siebe van Buvanha samen mogen te werken. Mijn bedrijf was op zoek naar een leuk, duurzaam en bruikbaar zomercadaeu voor mijn collega’s en de handdoeken van Buvanha waren ons opgevallen op instagram. Na het opvragen van informatie wisten we vrijwel meteen, dit gaan we doen! Siebe is namelijk erg behulpzaam in het je helpen vinden van oplossingen. Zijn passie voor zijn product en de creativiteit waarmee hij daarmee kan werken spatten er vanaf. Hij heeft in dit proces zichzelf en zijn eigen team voor ons ingezet, waardoor wij volledig ontzorgd zijn geweest. Van brainstormen, naar ontworpen tot aan distributie naar onze werknemers heeft Siebe zich uiterst dienstbaar opgesteld.


Wij zijn erg tevreden met het proces én het eindproduct. Stiekem hoop ik dat we volgend jaar weer een handdoek kunnen geven als zomercadeau.
Dankjewel!

Martijn Boot
Tele Train

Een uniek en duurzaam zomergeschenk