De Ultieme handdoek voor op reis!

Gemaakt voor Reisliefhebbers 🌏

Als reisliefhebber herken je het vast wel in een van de onderstaande punten ;)

◾ Een overvolle koffer, Je gaat op reis en tijdens het inpakken heb je eigenlijk te weinig ruimte voor al je spullen. Een grote oorzaak hiervan is vaak de handdoeken die veel plaatst in beslag neemt.

◾ Een muffe handdoek, je gaat lekker een dagje naar het strand. Een paar uur later moet je weer naar de volgende bestemming. Wanneer je vervolgens je handdoek pakt is deze nog nat en moet je een natte handdoek in je tas doen. Vervolgens heb je de rest van de reis een muffe en stinkende handdoek.

◾ Een handdoek vol met zand, je hebt een lekker dagje strand gehad en je neemt alles weer mee. Vervolgens zit heel je huis vol met zand omdat de handdoek alles heeft meegenomen.

Om deze reden zijn wij een zoektocht gestart naar de ultieme reishanddoek. Een zoektocht die is geëindigd bij een handdoek die compact, zandvrij en sneldrogend is. Daarnaast is de handdoek duurzaam geproduceerd en gedesigned in samenwerking met een Nederlandse designer. Zeg hallo tegen de ultieme reishanddoek 🌍

Alle eigenschappen van een Buvanha reishanddoek

Compact & Licht

Geen grote en zware handdoek meer in je koffer

Snel droog

2x zo snel droog als een normale handdoek

Zandvrij

Geen zanderige handdoek meer mee naar huis door onze speciale vezel blijft er geen zand tussen zitten.

Super absorberend

Absorbeert tot wel 1 liter water

Een boom per handdoek

Als reiziger geniet je van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Wij van Buvanha behouden dit graag en willen ons steentje bijdragen. Daarom doneren wij voor iedere handdoek een boom via de non-profit organisatie Onetreeplanted!

Niet goed geld terug garantie

Na uitvoerig testen en alle positieve feedback van reizigers. Weten we dat dit een product is dat iedere reiziger moet hebben. Mocht je nou niet tevreden zijn krijg je gewoon je geld terug.

Duurzaam geproduceerd

Buvanha

Ontstaan vanuit een passie voor reizen

Een designer uit Breda heeft alle handdoeken met de hand ontworpen. Dit levert een uniek design op waar veel passie en liefde in is gegaan.

GEÏNSPIREERD OP HET BUITENLAND

Met de hand Ontworpen door Nederlandse designers