Een Comfortabele Microvezel Handdoek

Gemaakt voor Reisliefhebbers 🌏

Je hoort steeds vaker dat mensen een microvezel handdoek meenemen op reis. Logisch ;) het kent vele voordelen als je op reis gaat. Maar wat is een microvezel handdoek. Dit is een nieuwe stof die bestaat uit hele kleine vezels. Doordat de vezels zo klein zijn kun je een dunne handdoek maken. Wij van Buvanha gaan nog een stapje verder en hebben een handdoek ontwikkeld van een PUW+ vezel. Dit is een premium microvezel met een waffel structuur, gemaakt van gerecycled materiaal. Bekijk Hieronder alle voordelen 👀

Waarom een Buvanha microvezel handdoek?

Een microvezel handdoek kent veel voordelen ten opzichten van een normale handdoek. Zo bevat het eigenschappen als

Compact & Licht

Geen grote en zware handdoek meer in je koffer

Zandvrij

Geen zanderige handdoek meer mee naar huis door onze speciale vezel blijft er geen zand tussen zitten.

Snel droog

2x zo snel droog als een normale handdoek

Super absorberend

Absorbeert tot wel 1 liter water

Een boom per handdoek

Als reiziger geniet je van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Wij van Buvanha behouden dit graag en willen ons steentje bijdragen. Daarom doneren wij voor iedere handdoek een boom via de non-profit organisatie Onetreeplanted!

Niet goed geld terug garantie

Na uitvoerig testen en alle positieve feedback van reizigers. Weten we dat dit een product is dat iedere reiziger moet hebben. Mocht je nou niet tevreden zijn krijg je gewoon je geld terug.

Verschil tussen een Buvanha handdoek en standaard microvezel handdoeken

Waar een standaard microvezel handdoek stroef aanvoelt. Droogt een Buvanha handdoek comfortabel af! Lees hieronder waarom dit zo is:

Bij Buvanha kijken we goed naar dat geen wat je als reiziger nodig hebt. Voor ons is het niet een wedstrijd om de snelst drogende handdoek te maken. Maar om een handdoek te maken die aansluit bij je reis. Een handdoek die weinig water absorbeert is ook snel droog. Echter droogt dit niet fijn af en voelt het stroef aan. Daarin tegen een handdoek die veel water absorbeert voelt comfortabel aan maar droogt heel langzaam. De Buvanha handdoek absorbeert tot 1 liter water. Dit is genoeg om jezelf comfortabel af te drogen en droogt vervolgens in 1 à 2 uur (afhankelijk van de weer omstandigheden). Ideaal dus voor op reis! 🌍

Duurzaam geproduceerd

Buvanha

Ontstaan vanuit een passie voor reizen

Een designer uit Breda heeft alle handdoeken met de hand ontworpen. Dit levert een uniek design op waar veel passie en liefde in is gegaan.

GEÏNSPIREERD OP HET BUITENLAND

Met de hand Ontworpen door Nederlandse designers